Tehnocultura – acum emisiune la TVS, televiziune locală Brașov


Din data de 14 octombrie 2014, în fiecare marți mă vei vedea la TVS, televiziune locală Brașov, vorbindu-ți despre o anumită tehnologie, despre istoria din spatele ei, despre inventatorii ce au dus la crearea ei și, bineînțeles, voi explica și știința din spatele tehnologiei respective.

Desigur, vor fi multe informații într-un timp scurt de emisie de aproximativ 30 de minute, dar sigur vei afla ceva nou și interesant. Emisiunea este structurată astfel: parte de prezentare, apoi un interviu cu un expert în domeniu și apoi partea de știri din lumea științei.

În fiecare marți va fi difuzată emisiunea la TV, dar în ziua imediat următoare voi publica acele emisiuni pe canalul Tehnocultura pe YouTube.

Fiecare emisiune are un transcript destul de mare care va fi publicat aici, pe tehnocultura.ro, și din care te vei putea informa mult mai bine: surse auxiliare, calcule, mai multe grafice, lucruri pe care nu le-am zis în emisiune.

Te aștept pe tehnocultura.ro și pe canalul de YouTube al Tehnocultura. Nu rata nici o emisiune!

Trackbacks/Pingbacks

  1. De la blogging la emisiune TV: Tehnocultura.ro la TVS Brașov | Obisnuit.eu - 02. Oct, 2014

    […] cum am scris și pe blogul Tehnocultura.ro din data de 14 octombrie 2014, în fiecare marți, la orele 20:30 va fi difuzată emisiunea […]

  2. Double punch: am dat Brainhost pe Easyhost și obișnuit.eu pe manuelcheța.ro | Manuel Cheța - 24. Jun, 2018

    […] toamna este vremea schimbărilor la mine. TehGeektive a apărut în toamna lui 2011, Tehnocultura (acum și la TV) a apărut în toamna lui 2012 iar manuelcheța.ro a apărut ieri. Bye obișnuit.eu, welcome […]