14 ghiduri gratuite sub forma ebook (pdf) pentru toți

ghid-gratuit

Cei care sunt abonați la blogul meu sau cei care îl vizitează des știu că am la categoria e-book o listă cu tot felul de ghiduri gratuite. Ca să pui mâna (sau pointerul) pe ele trebuie fie să te înscrii pe websiturile care le-au făcut, fie doar să le descarci de acolo, fără să dai nici măcar un ban.

Ei bine, trebuie să spun că eu sunt un mare amator de cărți digitale gratuite și strâng cât pot de multe și le pun aici când mai am timp.

Nu știu cum să îți zic, dar treburile gratuite și utile, pe deasupra, sunt printre lucrurile cele mai de preț de care poți da pe internet. Dacă crezi că internetul este numai despre filme și jocuri pirate și alte asemenea sper că articolul de față te va convinge că sunt multe lucruri frumoase și utile de găsit.

O adevărată oază de sfaturi, trucuri, informații și ghiduri gratuite este MakeUseOf, un websit care pur și simplu nu dezamăgește. Mai jos voi prezenta ol listă de cărți gratuite oferite de MakeUseOf pe pagina lor despre noua colecție de ghiduri gratuite.

Tot ce ai de făcut este să dai clic pe imaginile de mai jos și să îți iei ghidul de care ai nevoie sau pe toate. Sunt aici gata de a fi luate și împărțite, laolaltă cu cele mai bune sentimente din partea MakeUseOf.

Cum să îți faci un PC pentru jocuri!

Cu îți setezi intimitatea pe Facebook

Ghidul tău pentru GMail!

Ghidul tău pentru Joomla!

Calculator pe MAC OS? Citește aici!

Cum să faci documentele perfecte?

Ghid de căutare pe internet!

Ghid pentru cumpărături online!

Ghid pentru Linux Koala!

Ghidul tău pentru WordPress!

Dropbox iubește fișierele tale!

Ghid către fotografia digitală!

Ce este Windows 7?

USB în 101 pași!

Daca îți place ceva de aici și ai descărcat am rugămintea să dai like și să răspândești vestea cu aceste ghiduri gratuite pe Facebook, Twitter și pe unde mai poți. Sunt chiar mai jos butoanele de share. Mulțumesc.

Eu zic că internetul are multe lucruri bune de oferit. Tu ce zici? Care dintre ghidurile de aici ți s-a părut a fi cel mai interesant?

Sursa foto de la început de articol.


16 Responses to “14 ghiduri gratuite sub forma ebook (pdf) pentru toți”