Sunday drive – plimbare și muzică

sunday-drive-1Nu știu alții cum sunt, dar mie îmi lace să cred că duminica e zi de relaxare, de meditare, de rememorare, de plimbare și de socializare. O expresie mai simplă este: o zi pentru mine.

Și, cum știu că este bine să începi duminica într-o dispoziție bună te invit să vezi ce lucru intresesant au făcut cei de la VolksWagen Canada. Pentru a atrage clienți au făcut un mic joculeț în care ești în automobil și poți face un mixaj în timp ce vezi cum apar și dispar elemente din decor.

De fapt, elementele din decor sunt strâns legate de mixul muzical pe care îl faci. Ai chiar și un disc pe care îl poți roti înainte sau înapoi pentru a-ți pune la punct talentul de DJ (Disk Jockey). Am stat mai bine de o oră pe acest joc, tot adăugând și eliminând elemente. Trebuie să te anunț că, dacă îți dai silința, vei găsi și dinozauri pe acolo.

Eu m-am jucat mai ales cu literele A, D, E și G. Ca să ajungi la jocul muzical dă clic pe imaginea de mai jos, apoi alege butonul “Give it a go”(stânga) și apoi Start. Îți doresc o duminică chill și de toată frumusețea și zi-mi unde dai de dinozauri.
sunday-drive


7 Responses to “Sunday drive – plimbare și muzică”