Internetule, La mulți ani și să fii liber în continuare

internetCâți știu că azi internetul împlinește 20 de ani? Nici eu nu știam sigur dacă nu citeam la TechCrunch vestea. Da, în 20 de ani această tehnologie a evoluat foarte mult și a schimbat foarte multe vieți. În ceea ce mă privește, ultimul an l-am petrecut pe internet așa cum trebuie și am avut o mulțime de lucruri de câștigat: de la bani și lucruri noi învățate aproape în fiecare zi, la participarea în cadrul unor evenimente și până la cunoașterea unor oameni deosebiți.

Și acesta a fost doar un an din viață. Cum sunt 20 de ani folosiți cu cap? Fac cât o epocă întreagă. Internetul încă este liber în multe locuri și trebuie și noi să fim printre cei ce apreciază utilitatea lui. Zău de nu e o zi de bucurie azi!

E important de știut că pe 6 august 1991 Tim Bernes Lee a publicat prima pagină de internet în cel mai simplu limbaj HTML. Dacă vrei să vezi cum arăta prima pagină te invit să dai clic aici. Așa-i că era total diferit de ceea ce este acum?

Azi avem site-uri dinamice, jocuri online, e-commerce, platforme de e-learning, YouTube, documentqre online, cărți digitale online. O mulțime de servicii extraordinar de complexe față de prima pagină ne fac viața mai simplă și mai frumoasă.

Mulțumesc pentru că există internet. Deși nu cred că va apuca să citească mailul meu i-am trimis o scrisoare de mulțumire inventatorului internetului folosind adresa de aici.

La mulți ani tuturor online-rilor!

Sursa imagine.

13 Responses to “Internetule, La mulți ani și să fii liber în continuare”