Walking Table – masa care se plimbă cu tine

Dacă crezi că minunile mecanicii nu mai au ce arăta iată că Walking Table, masa plimbăreață, poate fi mutată din loc în loc numai prin împingerea ei. Nu trebuie să o ridici din loc, ci doar să te bucuri de ingeniozitatea lui Wouterscheublin, creatorul ei, atunci când vezi cum face pașii.

Nu numai smartphone-urile sunt parte a tehnologiei, ci și invențiile pe bază de mecanisme relativ simple, dar care rezolvă o problemă. Nu mi-aș lua masa pentru că merge, ci pentru că ar fi o atracție fenomenală 😀 Ce-i frumos și blogului ăstuia îi place. Via [Vsauce].

Iată și o imagine numai potrivită cu masa în discuție.
walkingtable-wouterscheublin-880-masa-plimbareata

9 Responses to “Walking Table – masa care se plimbă cu tine”

  1. Foarte tare! La început am crezut că are ceva picioare electrice … dar apoi am văzut că e mult mai faină!

  2. Parcă mergea o bere după test drive-ul cu masa. Faină idee! 🙂

  3. Ce masuta ingenioasa, putin creepy dar simpatica. Ma duce cu gandul la paianjanul ala mare de metal din “Wild, wild west” cu Will Smith :).

  4. Frate, azi sunt hateru’ de serviciu. Nu-mi place jucaria aia. Pai dupa cateva pahare de bere sau de vin, daca infig un cot mai tare in ea, pleaca paianjenu’ cu mine :))

    • La asta nu m-am gandit. Faza este ca trebuie sa impingi destul de tare de masa aia ca sa se plimbe. Dupa cum vezi, omul se propteste bine inpamant ca sa o puna in miscare.