De ce îmi place Google

google-maps-munchen-u-bahn-metro-2012Dacă citești Webmaster Forum sau Google Webmasters forum dai de mulți oameni supărați, pe drept sau nu. Dar când vezi lucrurile din perpectiva unui utilizator obișnuit de internet te bucuri că Google are acces la atât de multe informații și ți le pune pe tavă.

În afară de faptul că sunt un mic evanghelist Google+ folosesc Google maps pentru orice înseamnă navigare în locuri necunoscute.

Așadar, am ajuns în Munchen la destinație folosind numai Google Maps și Street View fără să am cele mai mici probleme. Când am avut nevoie să știu ce metrou trebuie să iau am dat simplu clic pe imaginea cu U. Mai sunt și trenurile numite S-Bahn, cu litera S. Nici măcar nu a trebuit să întreb de nimic în afară de WiFi hotspot. No taxi, please.

Cum un abonament pe o zi este 5 euro și ceva (toate liniile) iar unul pe 7 zile (8 inele, toate liniile) este 28 de euro, îți dai seama că am să fac cât mai multă mișcare. Mai întâi merg în vizită de recunoaștere prin zona sediului ESO (în zona Garching Forschungs Zentrum, puțin mai la sud de Intitutul Max Planck).

Poze vor veni în curând, după ce reușesc să cumpăr mâine un cititor de carduri. A fi trebuit să iau din România, dar numai la asta nu mi-a stat capul. Happy week-end și vânătoare de locuri de vizitat.

5 Responses to “De ce îmi place Google”